Fira in Adventstid med smørrebrød, öl och en lille en, onsdagen den 8 december. Allt i julens tecken. Lussebulle och pepparkaka med dejlig ost kommer också finnas på menyn. Och härlig sång förstås! Välkomna från 18.30.
Live-musik med start kl 19.00. Fritt inträde.

K-Bird
Bakom artistnamnet K-Bird döljer sig sångerskan och låtskrivaren Katti von Sparr. Hon debuterade 2017 och har uppmärksammats av bl a PSL, P3, Hymn och Popmani. K-Bird bjuder på självutlämnande texter i svulstig popskrud, som denna kväll framförs i akustisk tappning tillsammans med Amanda Hofman-Bang på cello och Therése Börjesson på klaviatur.
Sara Welff
Sara är en svensk artist/låtskrivare som drivs av känslor. Texterna präglas ofta av berättelser ur vardagen och alla de känslor som livet innehåller; kärlek, passion, vrede, och allt där emellan. Med sig på scen har hon Julius Bogren på gitarr/ pedalsteel samt Malin Svärdmalm på fiol och Simon Karlsson på piano. 
 

Den 3 november öppnar jag upp dörren igen.
Jag kommer servera smörrebröd på följande tider:
Onsdag-Fredag kl 11-18
Lördag kl 12-17
Avvikande öppettider kan förekomma för event och abonnering av lokal. Följ mig gärna på FB och Instagram för snabbare uppdatering.

Varmt Hjärtligt välkommen.

                     NYHET
 Svensk chark, ost och dryck från     mathantverkare.        

En matresa genom Sverige med goda delikatesser och gott i glaset från svenska matproducenter. En handplockad matupplevelser med säsongsbetonade svenska råvaror. Här får du vara med på en smakresa från sydligaste Skåne  till nordligaste Norrland.

Sverige är ett avlångt och härligt land med årstider som man kan följa genom maten och dryckens värld.
Vi har härliga ostar från småskaliga kärleksfulla mejerier, vin från vingårdar från ex vackra Skåne,  grönsaker och rotfrukter och frukt som är kärleksfullt odlat ,charkprodukter från söder till norr från djur som får de bästa, spannmål som blir en massa godsaker,  bryggerier som har  sina egna stilar, gin, whiskey ,choklad, lemonader, honung ja, vi har tillgång till allt som vi verkligen ska värna om och stödja våra svenska lokala matproducenter. Och nu mer än någonsin ska vi ta hand om och prioritera det lokala.

Ni kommer få en hopplockad smakbricka med dryck och en resa i era sinnen till producenterna under denna provning. Ni har även möjlighet att köpa med er hem av svenska delikatesser från EatwithJonnas Skafferi. Jag värnar om svensk mat och dryck med tradition och önskar kunna ge er en inblick i våra gamla traditioner och nya. Ingen provning kommer att vara den andra lik då jag köper in efter säsong och ständigt letar efter nya godsaker.

Datum: VÅREN ÄR FULLBOKAD.
Höstens datum kommer i juni.

Är ni en grupp och har ni eget önskemål på datum maila så kika vi på det.

Smakbricka och dryck.
Pris: 1095 kr/pers 
         895 kr/pers (alkoholfritt alternativ).

Sällskap 8-20 pers.
Boka in er genom att maila eatwithjonna@gmail.com
 

2016-08-10
Nu finns nya menyer för hösten 2016. Se under meny ovan.

2015-09-25
EatWithJonna i Södermalm Paper #3

2015-08-28
EatWithJonna i Mitt i Stockholm.

Hela artikeln finns att läsa här:
​http://www.mitti.se/smorrebroden-marscherar-in-pa-menyerna-2/

2015-08-08
EatWithJonna i Södermalmsnytt.